GOTT

jag och björn håller på att packa och ladda mer massvis med gryma filmer!, vi drar ju till fjällen imorgon, det kommer bli brååå och grymt! bara åka skidor hela dagarna och sen busa på kvällarna, bara softa med min babbeee.
vi kommer hem på torsdag igen, skönt att slippa skolan ett tag, men kommer komma efter så in i helvete.. men jajaj.

lite bilder från i fredags





















ne sista kortet fick bli på jocke och efter det tappade jag bort min kamera.
så det blir icke så många mer.
men nu ska jag och björn sova för vi ska ju upp halv 7 imr. fast först blire movie.
/sofia

Tjenix!

Nu sitter sofia och jag och taggar eller ah vi mer ligger i min säng och larvar oss och skrattar järnet ;) haha vi ska snart börja göra oss i ordning för dagens utgång ;) Kommer bli såå sjukt kul idag asså ! Inget som kommer störa eller va dåligt! Och självklart ska vi ta massa bilder ikväll och lägga ut i morgon.

Jag är just nu väldigt kissinödig också om ni vill veta så ni kan ju skriva upp de om ni vill veta! Hahahah fy fan vi spelar världens tönt låt nu som dom spelar på discot i eva och adam fy fan!! XD haha och vi ska självklart va snygast i kväll ! Köpte nya kläder igår också föresten ska ta kort i morgon så får ni se ;) Kan räkna upp lite snabbt nu vad jag köpte - 2 mjukis på team sportia man fick två par för 300kr inte så farligt , örhängen på Åhlens för 50kr , en jacka på veromoda HELT NY och ja är självklart va jag den första som köpte den efter som den låg ouppackad i en kartong den kosta iaf 200kr ;) sen köpte jag 3 par sockar från adidas 99kr och ett linne på Clothes 4 her och de kosta bara 60kr!

Ne nu ska vi dra oss och fixa oss boysen kommer ju snart;) vi bloggar senare och visar det vi har på oss och hur vi ser ut för de är ni jäääävligt intresserade i knooow!! ;)  kiss / Josefin


såå kan man också göra , om man vill

eller så ;) äckeeel fia hon gillar att slicka röööv!!

haha sofia visar upp dagen mode jätte söta gröna kropps shorts!! *hosstt* hahahXD

och en jätte söt bild på mig :D NAAT

<3


Godmorgon

Sitter just nu och väntar på att bild lektionen ska börja. Förlåt att jag inte blogg igår men jag hade fullt upp igår med mass annat kul som jag inte tänker berätta ;) Hehe.

Idag ska jag och sofia till stan först efter skolan sen ska vi hem till mig och laga god mat fixa oss och snacka massa skit om massa idioter och idiotiska killar! Sen när vi är klara ska vi hem till björn så blir det fest såklart ! Det är ju fredag lixom klart man går på fest då ? Haha kommer massa godbitar till festen så det ska bli himla kul !

Men nu ska jag in och ha bild bloggar mer sen och lägger upp bilder osv! kiss / Josefin

god mycket natt!

tänkte sova lite nuu, är ju inte så jätte bra på att gå upp på morgonen men imorgon kan jag ju försöka att lyckas iaf..
drar te josefin på morgonen som vanligt, börjar bli min hobby, haha om man ens kan säga så?? ja man kan ju säga allt enligt mig.
jag är trött
jag vill skratta

jag äär kissinödig, kanske ska dra på toa? fast vet inte om jag orkar..
ne nu ska jag sova så ha det bråå era bajsar.
/sofia♥

blond och jag saknar det



/sofia

yess

jag är så jädra trött som jag har varit varje dag efter skolan nu och i skolan. skönt att det är fredag imorgon. kommer bli en grym fredag! drar hem te josefin efter skolan sen blire party som jag skrivit tidigare.
nu tänkte jag äta lite mat sen sätta mig vid tven och bara softa tills björn kommer, för han ska hjälpa mig med läxan för jag är så jävla bajsmegatrögdålig.
vad sägs som att färga mitt bajsfulabruna hår till blont igen? så jag blir rå blond. hade det inte varit lite snyggt?
lägger in en bild på det gamla gryma blonda håret för det funkar fan inte nu.
blir så ledsen i ögat

/sofia

josefin är ful fast endå söt ibland

sitter på en tråkig lektion tsm med min cp störda bästavänn josefin.. ni ska få se hur hon ser ut idag..
hände lite grejer igår så hon är inte sig själv idag..
men hon är alltid lika ful så spelar ingeroll.
hoppas dagen går fort idag för ska hem och soova sen. är lika trött idag!
efter den hära lektionen så har vi iup, och det är ganska soooft. behöver ju inte göra ett skit då. kanske ta sig en liten tupplur. det voree inte så fel.


josefin är väldigt stolt över sin kropp.. borde nog skaffa sån het kropp jag med!
ne nu fåre vara nog på skrivandet!/sofia

Godnatt

Ne nu ska jag faktiskt dra mig och sova. Ska ner och äta något först har inte gjort det än :o Börjar fan bli riktigt trött nu. Ska nog bara käka en liten macka , hört att de inte är bra att äta efter kl 6 på kvällen ? Sant eller falskt jag har ingen aning men ärligt så skiter jag i vilket för jag äter fan när jag är hungrig! :D

Jaja godnatt älsklingar hörs i morgon blir nog ett inlägg i skolan från mig och PUSSY;) kiss / Josefin♥


Baby

Tråkigt

Hej hej har skit tråkigt tänkte blogga lite. Jag lova ju förut idag och jag skulle lägga in ett inlägg om vad jag tycker om alla bloggare typ Kissie , dessie , paow , Kenza , blondinbella osv , men seriöst jag orkar inte! Ligger i sängen med datan glor tv och är inne på msn det får räcka. Ska snart käka något tror jag fast behöver fan inte egentligen. Men jag är hungrig så gör fan det ändå!!

I morgon måste det in handlas två mjukis ! Säger inte vilken affär än så inte alla fittungar springer och tar XS! Är alltid så jävla typsikt mig rätt kräsen i kläder! Och när jag ÄNTLIGEN hittar något men neee då är det ju klart som fan att XS eller S ska va slut!! AHHH blir så jävla förbannad!! Så därför lägger jag upp ett inlägg i morgon efter jag köpt dom och vart så kan alla fula bloggläsare springa och köpa dom då! Haha ne då ska inte va så taskiga mot er ;)

Usch skola i morgon igen.. Fast roligare när man går med Sofia sååklart!! Fast inte idag!! Har hatat henne heladagen! Jävlaa PUSSY är hon! Hehe fast ja har vart lite evil mot henne! Mohahah. Tänkte faktiskt lägga upp min outfit i morgon för er som är intresserade! :)

Jaja orkar inte skriva mer nu men ska blogga mer sen innan jag lägger mig kände att detta blev ett jävligt tråkigt inlägg:( kiss / Josefin och på en till person!♥


Josefiiiin ♥

BAD BOYS


en grym låt kan jag säga

/sofia

---

josefin drog hem nu, för hon skulle få besök. men tack för hjälpen sötttis. imorgon är det torsdag och det är en jävla jobbig dag.
björn ringde nyss och berätttade att han inte hade någon bil, synd för oss. men då får mammi ta och hämta oss för hon är så snäll. måste börja packa också, åker tidigt på söndag till fjällen och på fredag har jag inte tid för då äre party! och sen på lördag händr massa annat. så neeej. INTE någon tid då ne.
bloggen lär aldrig bli bra, bara gör vi är så jävla osmarta och jag josefin, för vi fattar ingeenting.

ska kika lite på kläder nu, /sofia

KEEBAB

nu har vi städat i björns lägenhet, och det är skit fint.. heehehee
vi sitter cóch äter keeebab i björns goe soffa. det är gotttt och vi ser på tv.

skriver mer sen för vi har inte tid!!/sofia

God jävla morgon!

Hejsan nu sitter jag och sofia i slöjden hon sitter som en jävla kärring och stickar och jag är ju lite coolare av mig som sitter på datan ;) SKOOOOJA!! NI BEHÖVER JU INTE BLI SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA SURA!! :)

Jaja idag är det en kort jävla skit dag! Man får fan mer gjort hemma än här! Haha ne då ska inte va så jävla negativ men jag är så jävla trött och det är sofia också! Oj nu trilla hon av stolen och ligger på golvet och sover och dregglar osv! Precis som igår minns ni de ? Idag ska jag hem till björn och sofias lägenhet eller ah björns igenligen och ah jag ska städa deras lägenhet efter som dom är såna jävla lata tjockisar som inte orkar! Haha fyfan säger vi på de! Efter vi har vart där ska jag träffa hmmm det säger jag inte :) Ni kan ju lista ut det själva kanske ? Eller kanske inte :)   
jag vet vem bööögen josefin ska träffa!!!!!/sofia, ehhm nee de vet du inte sofia din bög bajs! Aja nu ska jag dra mig bloggar lite senare! kiss/ Josefin och lite sofia


Sofia sover och dregglar på golvet


Sofia vakna till liv med detta ansiktet med ögonen och hela köret hehe hon gillar när vi tar kort därför vakna hon ;)


såååå snygga är vi MOII AND SOFIA<33333


KANSKE DET

det är någon jävel som bara slåss helatiden och inte gillar att ligga i min säng.. för hans är tydligen goare.
ah men brååå då, köp en skönare säng te mig på bubbeeen!


där har vi juuu bajsen.
ne får gå och hoppa på han lite och se om han däckat eller intee. synd för han isf!

/sofia

ROLIGT VÄRRE

kom nyss hem efter en tråkig dag i skolan, fast josefin gör ju den mycket roligare såklart!
funderar på att ta något att äääta, men ganska onödigt eller? är ju lite smått hungrig. havregrynsgröt? hehe det är gott faktikst.
idag ska jag fan sätta igång och plugga, ååh så dålig är jag, men ska bli grym på att göra läxor det kan jag lova dig mammi! du kommer bli så STOLT över mig när jag går ur 9an med alla mvg!.. hur fan skulle det kunna gå till då.. kan inte ens mattee. jajaja inte så roligt att läsa kanske.

imorgon slutar vi 13.20, då ska jag och josefin dra till bjöörn för att städa, det ska bli fint såklart.
för på fredag blire lite partyyy skulle jag tro. så vi ville vara snälla mot min pöjjk! för jag älskar han
idrott sista timman imorgon också, då ska jag vara med! måste vara med nästan alla gånger nu annars gåree illa med betyget tydligen. det är inte någon som tycker att idrott är en kul, så varför ska dom tvinga oss att vara med på deras tråkiga lektioner. Det kan man ju ta och fundera över.

nu ska jag ta och städa mitt rum lite som jag gör PRECIS varenda dag. inte så kul men måste göras. funderar på att bädda om min säng också.. björn bara ligger och fiser så det är inte så goottt.
ne nu får jag sluta skriva för har icke tid. byeee/sofia


HEEEJ

Nu har vi precis ätit, och det var äcklig mat för potatisarna var råa och vem gör råa potatisaR? om inte fridaskolan.
så vi bajsar på oss lite grann, förstår du? vi äter choklad, det är gooott.
bara två lektioner kvar och sen blir det sängen för våran del. för vi däckar snart här på the floor.

Justde vill bara säga att jag hatar Kissie otroligt mycket!! Seriöst fan helt otroligt att hon tagit 70000 spruter i läpparna och nu ska hon trycka in två bad bollar i pattarna aja en patetisk hora är va hon är ! Kommer blogg om ikväll om vad jag tycker om alla bloggare bra och dåligt!(Josefin)

Jaja nu måste jag hjälpa sofia hon har somnat här på golvet och ligger oh drägglar osv! FYFAN men men BYE BYE BITCHES / Josefin & Sofia♥



Godmorgon!

Hej hej , nu sitter jag och sofia i skolan skit trötta! vi sitter på en tråkig so lektion och ska snart ha matte.. fast jag (sofia) får ha sär matte.. kul.

Aja nu orkar vi fan inte skriva mer vi är så jävla trötta hejdå fula äckliga läsare!! ne skoja ;) hörs sen ! kiss / Josefin & Sofia


sötast i stan.

Godnatt

Nee mina kära läsare nu ska jag faktiskt lägga mig. Är fan helt slut nördat datan hela dagen haha ? fy fan de får det bli ändring på! Ska försöka ta mig till gymet i morgon och träna järnet. Börjar bli en fet gris nu så måste allt få bort några kilon !

Jaja nu ska den feta grisen gå och lägga sig godnatt ! kiss / Josefin♥


lite inspiration

ganska grymt inlägg av josefin, det längsta jag har sätt iaf.. haha toppensnoppen.
och jag är ganska stolt över att vi har ungefär 90 läsare, trodde man aldrig, bara att hoppas att det blir mer!
jag har inte haft tid att fixa med photoshop, fast egentligen har jag ju haft jätte mycke tid men bara inte orkat.. ah man är ju ganska sletet trött på kvällen, iaf jag..
skola imorgon igen, drar nog hem direkt efter och pluggar lite och sen vill jag bli biff på gymmet. får se om jag får med mig nån grym person.
nuu tänkte jag lägga upp lite bilder..


inspiration






inget man skulle säga nej till!

/sofia

Make up tips !

Hej har jätte tråkigt ligger i sängen och glor tv och lyssnar musik och bloggar såklart ;) Tänkte berätta hur jag sminkar mig och vad för smink jag använder se och lär bitches ! ;)


Allt smink men jag ska ta det steg för steg :)


Steg 1 : Till och börja med tvättar jag av ansiktet och smörjer mig med en fukt krem från Garnier som är till ansiktet.
Vem fan lägger make up direkt när man är en torr jävel ? Inte jag iaf och brun kremen lägger sig alltid slätare och jämnare när man är lite fuktig i ansiktet. Vet inte vart jag köpt denna eftersom jag fick den men antar typ vart som helst ? chansar på att den kostar mellan 60 - 150 spän.


Steg 2: Japp när jag är fuktig och klar i ansiktet lägger jag brunkremen från Isadora. Stå i bra ljus helst lite dags ljus men lite svårt nu när de fortfarande är natten när man vaknar ? Men whatever stå i bra ljus. Rekomenderar denna brunkremen STARKT många plus till denna. Den blir jämn och huden känns fortfarande fuktig och öppen när man har på den inte sådär kletig och instängt i ansiktet man känner sig mycket fräsch ! Har använt denna i säker över ett halv år och jag älskar den fortfarande! Köper den alltid på HM men finns på kicks åhlens och lindex. Pris för denna är 150kr.


Steg 3: Vidare till mascara ! Dom här två godigarna är fanemig dom bästa! Ger bra volym klumpar sig inte och håller bra och kletar inte! Den svarta är från Isadora och kostar ca 120kr vilket inte är så farligt för en mascara. Den gular är från Maybelline och kostar ca 140kr. OBS kommer de mascara på ögonlocken ta bort frukansvärt fult ! Väldigt B enligt mig !


Steg 4: Solpuder är nästan ett måste inte för mycket och inte för lite utan lagom! Mycket viktigt att få detta jämnt annars ser man ut som ett fläck face ! Ja rekomenderar att doppa borsten några gånger i pudret och sedan slå lite lätt mot handleden så överflöd åker bort och det blir ett jämnt lager på borsten. Sedan ta i ansiktet med cirkel rörelser för att få ett jämnt resultat! Jag använder faktiskt HM's egna solpuder och tycker det är helt OK! Kostar 50kr vilket är sjukt billigt! Innan använde jag isadoras solpuder som kosta ca 150kr också väldigt bra men blir för mycket pengar i längden!


Steg 5: Haha ja här ser vi en slut rouge! Sorry mycket dåligt av mig för man ser ju inte färg osv men iaf! Använder från Isadora . När man anväder rouge rekomenderar jag en mindre borste! Pris för denna vet jag inte men skulle chansa på ca 130 - 160 kr. SKIT BRA !


Steg 6: Ögonskugga är inte ett måste när man sminkar sig men kan faktiskt framhöva ögonen rätt mycket! Jag använder denna med 4 ögonskugger i från Isadora OFC! Avänder först ögonskuggan längst upp till höger den mörk grå aktiga och den tar jag över själva ögonlocket inte upp till ögonbrynet. Sedan jobbar jag uppåt med en mörkare och då tar jag den längst ner till vänster dock inte så mycket men för att få de lite mörkare sedan slutar jag med den vita längt upp till vänster och den tar jag precis under ögonbrynet för att få ögonbrynen mer skarpare och för att tydliga formen!


Steg 7: Haha sedan fyller jag i ögonbrynen med denna äckliga pennan vet den är gammal och ingen aning vart jag köpt den men räcker att köpa en vanlig mörkbrun från HM's egna dom är bra! Och ja ni ser ju själva hur mycket ni vill fylla i. Ett tips för att få dom att se fylligare ut är att ta en vanlig ögonskuggs borste och doppa i en mörkbrun ögonskugga och sedan dra lite lätt på ögonbrynet ser kanon ut !


Steg 8: Och slutligen lägger jag en TUNN linje med eyeliner från HM's egna igen aning vad den kostar men chansar på typ 30-40kr! Och eftersom jag har stora ögon så blir dett fett snyggt när jag ramar in dom och framhöver dom med eyeliner! :D

Bloggar senare några frågor så maila [email protected]
KISS/Josefin♥

Hemma

Hejsan just nu sitter jag och inte gör så mycket kom hem för en stund sen har vart på stan med sofia och hennes mamma . Haha och äntligen hitta sofia en skidjacka ! Ja så nu slipper alla fula bloggläsare höra hennes tjat :)

Första dagen i skolan var helt ok faktiskt trodde det skulle vara värre.. ne skoja;) kommer bli bra känns det som bättre än väster.. Och finns säkert en del som undrar varför jag bytte osv.. Kan ge er en kort verison. Jag blev sex trakasserad och sexuellt ofredad av en lärare på skolan. Det har vart jätte jobbigt för mig att gå till skolan eftersom han fick jobba kvar för skolchefen sara kukberg bestämde de , vet det låter sjukt men så är de fan i dagens samhälle. Och sen gick jag och en väldigt god vän till mig ''isär'' och jag var världens ovänn med min klassföreståndere. Det va helt enkelt för mycket minnen kvar på den skolan och jag kände att jag fick nog tillslut och som tur var tog fridaskolan emot mig vilket jag är väldigt tacksam för ! Det känns som en ny start nytt liv och ny chans för mig att fixa de jag behöver för att komma in på gymnasiet!

Jaja har lite tråkigt så tänkte om en stund blogga om min make up och hur jag lägger det osv!

Hörs om en stund kiss/Josefin♥

tv nöörd

gick ju till stan efter skolan med josefin, så kollade vi lite i affärer och sen träffade vi mammi inne på team sportia, om det stavas så? ah så kollade vi på en skidjacka till mig, och det blev såklart en vit, för det var ungefär den enda färgen jag vill ha, snygg iaf!
slipper jag leta efter det mer iallafall..

idag har jag och björn varit tillsammans i 4 månader! han kommer hit snart så då får vi se vad vi ska hitta på för något, skulle behöva plugga men tror jag står över det idag och tar det imorgon. det är ju inte det roligaste man kan göra direkt.


där har ni den vita jackan, den är snyggare i verkligheten än vad den är på bilden.

nu ska jag sätta mig och glo på tv!/sofia

THE SCHOOL

hajhaj, sitter i skolan och har dö bajs tråkigt. fast endå rätt kul för josefin har börjat.
vi ska snart ha idrott som är enu tråkigare, men ingen utav oss ska vara med så det är rätt så gött.

efter skolan ska vi till stan och kolla på en jacka, för lilla sofia jag ska till fjällen på söndag.

josefin e snäll
josefin är söt
sofia är snäll
sofia är söt.
hejdåååå

/jossy&pussy

sweet

FILM

kom nyss hem från mormor, har softat där en stund idag, ganska så gött.

tänkte plugga lite nu och sen sätta på en movie, te kanske också? jaa för det är gott.
redan skola imorgon, josefin börjar ju såklart. det blir brå.


/sofia

hjärtat













i <3 you

GRYMT

vaknade ungefär för en halvtimma sen.. och nu ligger jag bara i soffan och kollar på tv. ganska så seg idag jaa.

igår så var jag på överby med björn och robin, för jag och björn skulle leta efter skidkläder. och nej jag hittade inte nått det var bara björn som hittade en snygg jacka..
sen åkte vi hem till robin och spelade lite guitar hero. Jo jag tror det stavas så? japp
sen drog jag och björn oss hemmåt för att kolla lite på film, det blev den nya wallander, den var ju grym.. vi drog upp te lane lite senare, till malin och lillen för att mysaaa, vi kollade på två dåliga filmer, skräck filmer. och dom var inte speciellt bra.. vi drog ungefär vid 2 och då vare raka vägen ut te donken, så käkaade vi en lite hamburgare och sen köpte vi cola och åkte hem och såg på en till film. men då däckade båda ganska så hårt.

idag vettefan vad man ska hitta på? ska nog träffa josefin, och annars bara slappa.
nuu ska jag äta frukost!  /sofia

godmorgon på er

vaknade nu precis och ska snart gå ner för mina långa trappor och äta..
för jag är lite smått hungrig.
idag ska jag åka till trollhättan och lite över allt för att leta efter en snygg skidjacak. och jag har tur så hittar jag en och om jag har otur så hittar jag inte nån.
sen ikväll får jag se vad som händer.. men det lär la bli bra iaf..

tänkte också greja lite med photoshop sen så får se hur det går. men vill få det snyggare för nu är det inte så speciellet grymt. men det kommer bli!

nu ska jag ta och äta lite. /sofia


förresten så börjar josefin i min klass på måndag, kommer bli bäst ju!

Hemma

Hejsan tänkte blogga lite nu har så tråkigt. Idag har jag vart i skolan eller ah kom typ 45min innan vi sluta och ingen sa något ? haha aja whatever lixom! Sen åkte iallafall jag till torp och titta lite och jag fick självklart handlat lite skit saker ;)

Idag blir det nog till att vara hemma och greja lite med bloggen få den lite snyggare osv..
Ska ner ch hjälpa mamma och laga mat sen blir de en bra film med mamma och hasse och datan i knät.

Och just det en sak till svar på tal till sofia hur mitt skrivbord trilla över mig haha !
Du vet att mitt skriv bord har bara 3 ben och jag va lite osmart som jag brukar och la alla böcker på den kanten där de inte finns något ben så ah de blev som de blev , jag gillar dig också FIA.

Jaja nu ska jag ner och laga mat vi hörs om en stund KISS/ Josefin♥





Dagens köp


Neon aprikos kofta - bikbok 199kr    Jeans kofta - Ginatricot ca 299kr    Svart linne - Ginatricot 199kr    Troser - HM 59kr    Sen köpte jag även två klämmer en svart och en i samma färg som koftan men glömde fota dem men dom är köpta på HM ;)  Och koftan är mycket starkare neon färg:)

Neon aprikos kofta - Bikbok 199kr
Jeans kofta - Ginatricot ca 299kr
Svart linne - Ginatricot 199kr
Trosor - HM 59kr

Sen köpte jag även 2 klämmer en svart och en i samma färg som koftan men glömde
få med dom på bild. Dom kosta iallafall 19 kr på HM.
Och färgen på koftan är mycket starkare än på bild så COOLT ;)


ganska misslyckat

just nu går det så jävla bra för mig.. satt och skrev så slutade internet försvinna så försvann allting..
+ att jag och björn skulle gå på bio, så hade vi hämtat biljetterna och allt, sen gick ju ner till hemmakväll och köpte en jävla stor godispåse. så kommer vi upp till bion igen så skulle vi gå in men så hittade inte björn biljetterna och såklart hade han tappat dom.. inte så jävla bra kväll.
men vi ska allt hitta på något grymt! 

jaja kanske skriver mer sen, ska bara sura en stund till!./sofia

movie

satte mig precis ner i björn soffa, gick från skolan och var som vanlig kissinödig. vfr ska man alltid vara det? fick ju fan springa halva vägen för att inte kissa på mig, och det var nära kan jag säga.. inte så kul. men nu har jag gjort mina behov.. tänkte städa upp lite här nu för det är inte så vackert och sen efter det tänkte jag fixa lite med bloggen. Hann inte så mycket igår för jag fattade inte så mycket, men den kommer bli as grym det lovar jag.

kl 6 blir det snabba cash som jag redan har sagt men tyckte att jag kunde säga det igen till er. hoppas den är så bra nu då som alla säger. jag har bestämmt att vi ska köpa en stor fet jävla godispåse också!

ne vi hörs sen för ska städa nu./Sofia




...

har precis haft världens tråkigaste so lektion och nu blire no, fyfan vad tråkig. men sista lektionen så det är ju grymt.
sen drar jag mig neråt mot stan för att gå till björn,
men han slutar 5 så jag får vara själv, synd om mig.

läste josefins inlägg nyss, haha hur kan hela skrivbordet rasa?
inte så lyckat:)
men gillar hon endå!

nuu blire bajs lektion med bajs elin.

/sofia

Godmorgon !






Ja är verkligen hur trött som helst. Jag gick upp först kvart i 7 och gjorde mig i ordning och så sen vid halv 8 gick jag och väckte en liten sömntuta som låg i sängen och efter det gick jag tillbaks till badrummet fixa mig det där lilla extra och sen skulle jag gå in på rummet och ta fram mina böcker som jag ska lämna tillbaka till väster skolan ( eftersom jag har bytat ) så jag la dom på skrivbordet .. Aa så va du ju självaste fan att hela skrivbordet rasa över mig och cola ran ut över hela golvet.. Jag kände typ bara va fan nu går jag och lägger mig..
Så visst jag la mig och somna om och vakna vid 10 fixa håret lite och käka och så och nu ska jag till skolan.. suug men men vill gärna säga goodbye till mina klasskompisar och vissa lärare som stöttat mig :)

Jaja vi hörs senare måste rusa nu redan typ 3 timmar försenad syns sen KISS / Josefin♥


GODNATT

nu blir det att sova för min del, björn dog visst.. så då får jag också dö.

godnatt!

/sofia

Grannfejden

Haha ligger och kollar på grannfejden skit kul , dom är så jävla körda i huvet asså :)

Har aldrig haft blogg förr men lovar att denna kommer bli grym .
Ska träffa sofia kanske en stund i morgon så blir det till att fixa bloggen och ofc blogga.

Nepp nu ska jag kolla vidare sen ska jag se på ''you got served'' sen ska jag lägga mig och sova

Godnight / Josefin♥

MOVIE

Ligger i min säng med björn och kollar på en grym film, hide and seek..
vi måste se klart fast björn håller på att skita ner sig som en jude

imorgon blir det bio och vi ska såklart se snabba cash, alla säger att den är bra så nu hoppas jag fan det också.

tänkte fixa lite med bloggen för den är förjävla ful.

/sofia

VÄLKOMMEN

välkommen till våran snygge blogg. som kommer bli hur grym som helst..
/Josefin & Sofia

RSS 2.0